Напрежението в английския кралски двор очевидно продължава. Съпругата на принц Хари,

...
Напрежението в английския кралски двор очевидно продължава. Съпругата на принц Хари,
Коментари Харесай

Меган отряза Чарлз! Какво става на Острова

Напрежението в британския кралски двор явно продължава. 

Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл няма да участва на коронацията на крал Чарлз III, заради неудовлетвореността от напъните на кралския двор в битката против расизма, оповестява " Дейли телеграф ".
-->
Настоящият монарх, който тогава беше престолонаследник и носеше купата принц на Уелс, написал писмо до херцогинята, в което показва страдание, че би трябвало да се сблъскват с расизма в общуването с кралското семейство.

В това изявление за Си Би Ес херцогинята на Съсекс загатна, че роднините на брачна половинка й са загрижени за цвета на кожата на нероденото й дете. Тя не сподели кой тъкмо е направил сходни изявления.

Според изданието актуалният монарх е единственият върховен член на кралското семейство, който се е свързал с нея след скандалното изявление.

Според вестника Меган Маркъл тогава благодари на престолонаследника за писмото му и сподели, че няма да упреква съответен представител на кралското семейство в расизъм, а единствено желае да притегли вниманието към казуса с " несъзнателните предубеждения ". В същото време, както прибавя вестникът, тя към момента счита тези изказвания за расистки.

Източник акцентира, че кореспонденцията е протекла в " топъл звук ", само че не е довела до " понижаване на напрежението " сред страните. В резултат на това една от аргументите за отсъствието на Меган Маркъл на коронацията е нейното неодобрение от реакцията на кралския двор към метода за битка с деянията на расизъм, показва вестникът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР